23948sdkhjf

HandicapHjælp Danmark får nyt navn

Det giver utrolig god mening at skifte navn når vi ikke længere udelukkende leverer hjælp til mennesker med handicap, lyder det fra virksomhedens adm. direktør.
HandicapHjælp Danmark har siden 2004 leveret hjælperordninger af til danske kommuner og regioner. Men de seneste år har den private leverandør desuden løst en række udfordringer for kommuner som ikke er relateret til fysisk handicappede. For at tydeliggøre bredden af virksomhedens ydelsesportefølje skifter HandicapHjælp Danmark derfor navn til Olivia Danmark.

Det nye navn skal være med til at sikre at man i endnu højere grad bliver en valgmulighed for kommunale samarbejdspartnere med borgere der har det svært, fortæller virksomhedens adm. direktør:

"Det giver utrolig god mening at skifte navn når vi ikke længere udelukkende leverer hjælp til mennesker med handicap. Efterhånden som vores faglighed er vokset og vi har opnået den nødvendige tillid i kommunerne, løser vi mere og mere komplicerede opgaver. Det gælder både inden for handicap men også i høj grad inden for psykiatrien" siger Kristian Emborg, adm. direktør i HandicapHjælp Danmark
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062