23948sdkhjf

Hvem får Kvalitetsprisen 2013?

Sygehus Vendsyssel Hjørring uddeler i morgen en Kvalitetspris til den eller de ansatte, som i særlig grad yder en indsats for at sikre høj kvalitet i sygehusets ydelser.
Sygehus Vendsyssel Hjørring har modtaget en arv på 760.000 kroner fra Lis Harriet Hansen og Hans Ulrik Hansen. Afkast af kapitalen anvendes til støtte for kvalitetsarbejdet på Sygehus Vendsyssel, primært Hjørring, relateret til kerneydelser i sygehusafdelingerne. Det sker ved en årlig Kvalitetspris, der kan tildeles afdelinger eller afsnit som belønning for en særlig indsats på kvalitetsområdet.

Kvalitetsprisen udgør 30.000 kroner, som kan anvendes til sygehusrelaterede formål til gavn for patienter eller personale f.eks. kurser, udsmykning eller lignende, men ikke drift eller løntilskud.

Uddelingen af Kvalitetsprisen finder sted i morgen onsdag som afslutning på Sundhedsfagenes Dag, hvor sygehusets medarbejdere fra kl. 12-16 præsenterer en lang række projekter, som de arbejder med for at udvikle og forbedre kvaliteten i behandlingen af patienterne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078