23948sdkhjf

Favrskov slår et slag for idræt i dagtimerne

I hele uge 35 kan borgerne i Favrskov gratis prøve spinning, yoga, tennis, badminton og mange andre idrætsgrene rundt omkring i hele kommunen.
Favrskov Kommune er gået sammen med DGI Østjylland og idrætsforeninger i kommunen for at skabe mere opmærksomhed omkring de idrætstilbud, der ligger i morgen- og dagtimerne.

"Vi vil gerne være med til at give pensionister, folk med skæve arbejdstider og borgere, der har lyst til morgenmotion, bedre mulighed for at komme ud at røre sig. Vi er selvfølgelig interesserede i, at vores borgere lever sundt og godt, og nogle steder får vi udnyttet kapaciteten endnu bedre i vores haller, hvis flere folk begynder at dyrke idræt i dagtimerne", siger borgmester i Favrskov Kommune, Nils Borring (A)

Ifølge foreningskonsulent i DGI Østjylland Ole Brændgaard er der mange nye medlemmer at hente for foreningerne, hvis folk får større mulighed for at dyrke motion på alle tidspunkter af døgnet.

"Der ligger et kæmpe potentiale i idræt i dagtimerne. 25 procent af den danske befolkning, der er motionsaktive, kan dyrke idræt om dagen, så der er ikke nogen tvivl om, at kommunerne og idrætsforeningerne i fællesskab kan få mange flere i gang med at dyrke motion. Derfor ser vi i DGI gerne, at endnu flere kommuner følger Favrskovs eksempel og sætter fokus på idræt i dagtimerne", siger Ole Brændgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063