23948sdkhjf

Hæder til "Center for frivilligt socialt arbejde"

"MCS Foreningen – Foreningen for Duft- og Kemikalieoverfølsomme" har hædret Mie Hansen fra "Center for frivilligt socialt arbejde" med sin anerkendelse "Sæsonens Buket" for at tage særligt hensyn til mennesker, der bliver syge af f.eks. andres parfume og tøj vasket i vaskemidler med parfume.
En del af "Center for frivilligt socialt arbejdes" værdigrundlag er, at alle uanset sygdom, handicap eller andre begrænsninger kan deltage i centrets kurser og andre tilbud.

"De fleste af vores medlemmer kan bl.a. ikke deltage i kurser og møder pga. de øvrige fremmødtes brug af parfumerede hudplejeprodukter eller vaskemidler. Derfor var vi slet ikke i tvivl om, at Center for frivilligt socialt arbejde var den rette modtager denne gang. Vi håber, at deres fremgangsmåde vil være til inspiration for andre kursusudbydere mv.", siger MCS Foreningens formand Susanne Hemdorff.

Og centret er glade for roserne:

"Vi ser det som vores fornemste opgave at støtte og udvikle frivillige foreninger og organisationer inden for social- og sundhedsområdet. Når mennesker fra foreningerne melder sig til vores kurser, har de mulighed for at notere, hvis de har brug for, at vi tager særlige hensyn til dem. Og så gør vi alt, hvad vi kan for at opfylde deres behov, så det ikke er deres sygdom eller handicap, der forhindrer dem i at deltage i aktiviteter hos os", siger centerleder Laust Kristensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078