23948sdkhjf

Ny direktør for Healthcare DENMARK

Hans Erik Henriksen skal stå i spidsen for det offentlig-private partnerskab Healthcare DENMARK.
Han har en erhvervsøkonomisk grunduddannelse og har arbejdet for IBM, B-DATA og Cetrea. Hans Erik Henriksen forlader en stilling som Business Development Manager for CompuGroup Medical Denmark A/S. Siden 2008 har han på bestyrelsesniveau været engageret i forskellige virksomheder indenfor sundhed og sundheds-it. I 2012 var han som medlem af Regeringens Vækstteam for Sundheds- og Velfærdsløsninger med til at udforme de anbefalinger, som nu indgår i regeringens vækstplan for området.

16. september tiltræder han som direktør for Healthcare DENMARK.

"Danmark er i forvejen internationalt kendt for den udbredte brug af It-løsninger i sundhedsvæsenet. Men Danmark er også i front mange andre steder. Når det for eksempel gælder organisering, forebyggelse, nyt hospitalsbyggeri, telemedicin og velfærdsteknologi er vi i Danmark mindre kendte i udlandet, til trods for at vi også her er internationalt førende. Jeg glæder mig til at arbejde for at der i udlandet er et solidt kendskab til bredden af danske, førende kompetencer indenfor sundheds- og velfærdsområdet", siger Hans Erik Henriksen.

Healthcare DENMARK er et offentlig-privat partnerskab mellem COWI, KMD, Falck, Systematic, Dansk Industri, Region Syddanmark, Danske Regioner, Erhvervs- og Vækstministeriet, Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse samt Udenrigsministeriet. Healthcare DENMARK arbejder bl.a. for målsætningerne i Regeringens Vækstplan for sundheds- og velfærdsløsninger og har et nationalt mandat til at udbrede kendskabet til Danmarks kompetencer inden for sundheds- og velfærdsløsninger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078