23948sdkhjf

Specialdesignede facadeelementer til Koldings Akutsygehus

I forbindelse med udbygningen og renoveringen af Koldings kommende akutsygehus har HSHansen og Region Syddanmark netop aftalt levering og montering af bl.a. 10.000 m² Hansen UnitAl facadeelementer.
De modulopbyggede facadeelementer fra HSHansen skal bruges til den opsigtsvækkende del af byggeriet ved Kolding Sygehus - en seks-etager høj sengebygning skal bygges oven på den eksisterende bygning og en kommende hovedbygning, og det nye byggeri nærmest kommer til at svæve over de allerede eksisterende bygninger.

Konstruktionen kræver, at de præfabrikerede elementer nøje tilpasses arkitekternes ønsker, så de modulopbyggede facadeelementer bliver specialdesignet til opgaven, således at bygherre og arkitekt har store frihedsgrader med hensyn til arkitektur og funktion, forklarer HSHansen.

"Vi er ikke i tvivl om, at vi kan indfri bygherrens og arkitekternes høje krav til materialer og ikke mindst være med at skabe en rentabel totaløkonomi på projektet", siger Jesper Madsen, der er salgs- og marketingschef hos HSHansen.

De første facadeelementer bliver monteret i september 2014 og selve om- og tilbygningen af Kolding Sygehus skal stå færdig ultimo 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078