23948sdkhjf

Børneafdeling får ny ledende overlæge

Overlæge dr. med. Bent Windelborg Nielsen er fra 1. oktober ansat som ledende overlæge for Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers.
Bent Windelborg Nielsen har over 25 års erfaring som læge og fik i 1995 sin doktorgrad. Han kommer fra en stilling som overlæge ved Børneafdelingen på Regionshospitalet Herning, hvor han har specialeansvar for behandlingen af børn med hjertesygdomme og har ledelses- og specialeansvar for afsnittet for behandling af for tidligt fødte børn.

- Med Bent Windelborg Nielsen får Børneafdelingen en leder med visioner og et stærkt drive samtidig med, at han repræsenterer et meget højt lægefagligt niveau. Han vil i den grad kunne understøtte den positive udvikling afdelingen er inde i både som behandlingssted og som arbejdsplads, siger cheflæge Lone Winther Jensen.

Den nye ledende overlæge har arbejdet på den vestjyske børneafdeling siden 2007, og har forinden bl.a. arbejdet på børneafdelinger i Aarhus og Aalborg.

Foruden doktorafhandlingen står Bent Windelborg Nielsen som forfatter til en lang række videnskabelige artikler publiceret i danske og internationale tidsskifter.

Bent Windelborg Nielsen indgår i den samlede afdelingsledelse for Børneafdelingen og Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling sammen med oversygeplejerske Nina Søndergaard, ledende overlæge for det gynækologisk/obstetriske område Eva Kleberg og chefjordemoder Lone Neumann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062