23948sdkhjf

Melodi Grand Prix skubber Health & Rehab Scandinavia til september

På grund af bl.a. manglende hotelkapacitet i København under grand prix´et har Dansk Rehab Gruppe valgt at skubbe afviklingen af fagmessen til den 9.-11. september.
Beslutningen har åbnet for et nyt samarbejde med en af Bella Centers eksisterende fagmesser, Scanlab, som primært henvender sig til laboratoriebranchen samt sundhedsfagligt personale, sygehuse og universiteter.

"I lyset af den udfordring, som sammenfaldet mellem det Europæiske Melodi Grand Prix og Health & Rehab Scandinavia er, er der opstået en helt fantastisk mulighed for at udvikle messen endnu mere til gavn for både udstillere og besøgende. Sigtet med messen er meget mere end blot en traditionel udstilling – det er Skandinaviens største faglige event for velfærdsteknologi, hjælpemidler, serviceydelser samt pleje- og hospitalsudstyr med tilhørende fagspecifikke konferencer – og i samarbejdet med Scanlab kan vi tilføje messen en ekstra dimension. Jeg er overbevist om, at der er en meget stor synergi mellem de to messer. Health & Rehab Scandinavia forbliver helt sin egen, som man kender den, men vi har nu udsigt til en event med et dobbelt så stort besøgspotentiale end hvad vi ellers kunne forvente – dette gælder vel at mærke også relevante, potentielle kunder. Så Danmark og vores store internationale berøringsflade kan godt begynde at glæde sig", udtaler formand for Dansk Rehab Gruppe, Per Buus.

En masse spændende muligheder

Arrangementschef på Scanlab, Malina Lebrecht Hye ser også positivt på det nye samarbejde.

"Scanlab er et velkendt brand i laboratoriebranchen, og det er naturligvis vigtigt, at vi altid holder en positiv udvikling i gang således at Scanlab vedbliver at være branchens foretrukne messemedie. Der ligger i det nye samarbejde med Health & Rehab en masse spændende muligheder, som vi sammen med Dansk Rehab Gruppe glæder os til at dyrke."
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.083