23948sdkhjf

Demenskoordinatorer klædes på til fremtidens udfordringer

DemensKoordinatorerne i DanmarK (DKDK) inviterer de kommende dage til Årskursus for Demenskoordinatorer.
Over tre dage vil være fokus på den tidlige indsats og på det, der sker i mødet mellem velfærdssamfund, behandler og borger.

Socialstyrelsen og DKDK står i fællesskab for årskursets første dag. Op mod 50 ældre-/ og demenschefer fra store dele af landet være blandt deltagerne. Dagens oplæg og seminarer blandt andet se på, hvorfor tidlig indsats er vigtig, på sundhedsøkonomien ved tidlig indsats, og på hvordan man får beslutningstagerne i tale.

I morgen torsdag vil sociolog, lektor, Ph.d. på Institut for Organisation, CBS, Nanna Mik-Meyer kaste et særskilt blik på magtrelationen i mødet mellem velfærdssamfundet og den diagnosticerede borger. En række seminarer vil tage fat i demens og (magt)etik og på, hvordan det opleves at leve med demens.

På årskursets sidste dag vil Formand for Frivilligrådet Vibe Klarup Voetmann tale om grænsen for frivilligt arbejde på et så følsomt område. Centerchef Social, Sundhed & Ældre, Stevns Kommune Tina Hedemann Jørgensen sætter spot på, hvordan og om man faktisk kan omsætte de mange mål til kvalitet i demensarbejdet.

Lektor, institut for Idræt og Ernæring, Københavns Universitet, Helle Winther giver indblik i kroppens sprog i professionel praksis.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063