23948sdkhjf

8-årig løb efter hjælp til sin blodpropramte mor

Sebastian Bach fra Allingåbro har modtaget Den Gyldne Sofus, som uddeles af Falck i samarbejde med Børneulykkesfonden, og som hvert år gives til et barn, som har gjort en særlig heltemodig gerning og hjulpet et andet menneske i nød.
Den 8. januar skulle Sebastian hentes i skolen af sin mor, men hun dukkede ikke op. Sebastian besluttede sig for at gå hjem selv, og på vejen hjem mødte han naboen og fik en lille sludder. Men da han kom hjem var huset låst. Sebastian kiggede gennem køkkenvinduet og kunne se sin mor ligge på gulvet. Han skaffede sig vej gennem carporten og fik kontakt til sin mor, der var lammet, men ved bevidsthed. Han løb derefter tilbage til naboen og sammen fik de tilkaldt hjælp.

Det er Sebastians mormor, der har indstillet ham til Den Gyldne Sofus, der hvert år gives til et barn eller børn, som har gjort en særlig heltemodig gerning og hjulpet et andet menneske i nød.

"Vi er stolte og glade for at hun er i live, takket være Sebastians hurtige indsats", skriver mormor Gitte Nielsen i sin indstilling.

Den Gyldne Sofus blev uddelt ved den store Falck-dag i LEGOLAND.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125