23948sdkhjf

Sygemeldte øverst på BSF-dagsordenen

Organisationen for danske sundheds- og forebyggelsesvirksomheder har fået nyt navn: Beskæftigelse, Sundhed og Forebyggelse.
- Navneskiftet viser, at vi repræsenterer virksomheder, der sammen med for eksempel kommuner og regioner har en ambition om at løfte opgaver på tværs af beskæftigelses- og sundheds- og forebyggelsesområdet. Et nyt navn gør i sig selv ikke noget, men vi er klar til at sætte handling bag ord. En tværgående indsats er helt afgørende for, at sygemeldte medarbejdere hurtigt og effektivt kan komme tilbage på arbejdspladsen, når de bliver ramt af sygdom. Ligeledes er en tværgående indsats også vigtig over for borgere, der i længere tid har været uden for arbejdsmarkedet, siger Jan F. Steenhard, der er formand for Beskæftigelse, Sundhed og Forebyggelse

Beskæftigelse, Sundhed og Forebyggelse sætter den 4. april fokus på, hvordan den generelle folkesundhed kan løftes, og hvordan arbejdspladsen spiller en rolle i den sammenhæng. Det sker ved en høring om sundhedsfremme på arbejdspladsen.

Høringen finder sted hos Dansk Erhverv på Børsen i København. Her vil Ph.d. Morten Saaby Pedersen, SDU, sundhedsfaglig chef i 3F Una Arnbjørn, arbejdsmiljøchef Hans Gaarn Svendsen, Nykredit og sundhedskonsulent Ole Nisbeth, Bornholms Hospital vise, hvordan virksomheder med en målrettet sundhedsfremme indsats kan løfte medarbejdernes generelle sundhedstilstand.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063