23948sdkhjf

Zoneterapien vil være mere synlig

Tre brancheforeninger inden for zoneterapi er gået sammen i et projekt, der skal give større synlighed og anerkendelse.
Landets tre registrerede brancheforeninger inden for zoneterapi har i de senere år samarbejdet om at skabe større forståelse for faget.

"Den Zoneterapeutiske Fagforståelse, som dokumentet hedder, vil forhåbentlig også motivere forskere på universiteter til at samarbejde med zoneterapeuter. Eksempelvis med henblik på at igangsætte nogle videnskabelige undersøgelser, som kan dokumentere effekten af zoneterapi. For dem mangler vi. Vi er naturligvis glade for de mange klienter, der fortæller, at de kan mærke en effekt af vore behandlinger, men et blåstempel fra videnskaben vil jo være et kvantespring for os. Et andet mål med fællesprojektet er at skabe en større synlighed og forståelse hos det danske sundhedsvæsen, som så kan give patienterne flere valgmuligheder, når behandlingsmetoder skal vurderes. Allerede nu benyttes zoneterapi som supplement til en lang række lægelige behandlinger, men vi kan se mange flere muligheder", fortæller Hanne Møller, der er talsmand for projektet.

De tre brancheforeninger bag den Zoneterapeutiske Fagforståelse er FDZ Forende Danske Zoneterapeuter, TKZ Foreningen for Traditionel Kinesisk Zoneterapi og ZCT ZoneConnection Terapeutforening.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115