23948sdkhjf

Over 4.500 profiler på Cancerforum

På Kræftens Bekæmpelses sociale forum deler kræftpatienter og pårørende erfaringer omkring deres sygdom i digitale dagbøger og gruppedebatter.
Med flere end 4.500 brugere er Cancerforum det største online forum for kræftpatienter og pårørende i Danmark. Mænd, kvinder, patienter og pårørende i alle aldre skriver dagbøger og deler historier i forummets mange grupper, som spænder vidt fra sygdomsgrupper til grupper om kost, motion, seksualitet m.fl.

Fællesskabet med andre kræftpatienter er en af de vigtigste grunde til, at Thomas Brask har en profil på Cancerforum. Han er 41 år og far til tvillinger på ni. I 2010 fik han konstateret hjernekræft og har gennem hele forløbet skrevet dagbog på Cancerforum for at holde styr på behandlinger, aftaler, op- og nedture og de frustrationer, der fulgte i kølvandet på kræftsygdommen. Ca. 360 dagbogsindlæg er det blevet til, siden sygdommen blev konstateret.

"Jeg har fået en helt fantastisk respons på mange af de indlæg, jeg har skrevet. Gode råd fra folk, som har haft de samme oplevelser og er kommet stærkere ud på den anden side", fortæller Thomas Brask, som fortsat bruger Cancerforum, selvom han har overstået sin sygdom og behandling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081