23948sdkhjf

Krigsveteraner får stadig ikke anerkendt deres skader

Indlæg af Jørgen Arbo-Bæhr, Enhedslistens ordfører.
Både beskæftigelses- og forsvarsministre har udsat et møde med ordførerne endnu en gang. Det sker på trods af, at de har lovet at holde et møde før sommerferien. Det er et løfte, som de har afgivet i en vedtagelse i forbindelse med forespørgslen "regeringen vil drøfte forholdene vedrørende veteraners PTSD og andre psykiske skader med Folketingets partier inden sommeren 2013, når udredningen foreligger"

Det er simpelthen for dårligt af ministrene. Deres undskyldning er, at de skal kende et skøn for de forventede anerkendelsesprocenter. Hvorfor skal de have dette? Jeg synes, at de i forvejen gav tilsagn om at anerkende krigsveteranernes problemer med PTSD. Men nu prøver de at løbe fra dette tilsagn.

Jeg vil stille dem et konkret spørgsmål om, hvorfor skal de på forhånd vide om anerkendelsen, før de kan tage stilling. Det går jo ud over krigsveteranerne, som nu bare kan vente endnu en gang.

Spørgsmålet lyder:

"Hvad er årsagen til, at ministeren har udsat et møde om Krigsveteraner og PTSD på baggrund af de ikke kender anerkendelsesprocenten, når de har lovet i en vedtagelse i forbindelse med forespørgslen at " regeringen vil drøfte forholdene vedrørende veteraners PTSD og andre psykiske skader med Folketingets partier inden sommeren 2013, når udredningen foreligger?".
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063