23948sdkhjf

FOA: Ingen job på falderebet

I den verden FOAs medlemmer lever i, er det desværre sådan, at der på trods af akutpakker og akutjobpakker er alt for få jobs at få. Også selvom man er på nippet til at miste sine dagpenge, siger Dennis Kristensen.
Siden 1. januar har 162 medlemmer af FOAs A-kasse mistet retten til at få dagpenge. Tallet flugter nogenlunde med de prognoser, som FOA løbende har foretaget over antallet af medlemmer, der vil ryge ud af dagpengesystemet som følge af de nye regler:

- Nu har vi i månedsvis hørt på, at politikere og økonomer har forsøgt at bilde os ind, at mennesker, der mister retten til deres dagpenge, finder et job lige inden de bliver smidt ud af dagpengesystemet. Men virkeligheden er altså en anden. Det er på høje tid, at politikerne holder op med at tale om teori og modelberegninger og i stedet tilpasser deres politik til den rigtige verden. I den verden FOAs medlemmer lever i, er det desværre sådan, at der på trods af akutpakker og akutjobpakker er alt for få jobs at få. Også selvom man er på nippet til at miste sine dagpenge, siger FOAs formand Dennis Kristensen, som efterlyser en blivende løsning på dagpengeproblematikken.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062