23948sdkhjf

Hjemmeplejen kan spare millioner

Den kommunale hjemmepleje kan spare millioner på brændstof
Der er en mindre formue at spare på benzin til hjemmeplejens biler, når SKIs nye rammeaftale på brændstof træder i kraft.

En bil i hjemmeplejen kan sagtens runde 3.500 km om måneden. Hvis bilen kører 20km/l er det 175 liter benzin om måneden. Til en pris af 11,50 kr pr liter er kostprisen 26.162 kr om året. SKIs rabat for én benzinbil er så 784,87 kr - eller 31.395 kr for fyrre biler. Rabatordningen er langt større, hvis der er tale om dieselbiler.

40 millioner

Konkret betyder den tilbudte rabat en besparelse til offentlige myndigheder på ca. 3 pct. for 'Benzin 95' i forhold til aktuelle listepriser. For 'Diesel' er der tilsvarende tale om en rabat på ca. 12 pct. i forhold til aktuelle listepriser.

Rabatterne er øget i forhold til rabatterne på den gamle SKI-aftale, svarende til en ekstra besparelse på 40 mio. kr. over fire år - på brændstof og fyringsolie - ved en fortsættelse af den hidtidige efterspørgsel.

"Det glæder mig, at den nye aftale sikrer endnu større rabatter på brændstof og fyringsolie til de offentlige myndigheder. SKIs tidligere aftale på området havde attraktive rabatter. Alligevel er det via en målrettet konkurrenceudsættelse lykkedes at få leverandørerne til at byde ind med endnu skarpere priser," siger SKI's administrerende direktør Signe Lynggaard Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063