23948sdkhjf

Tunstall Healthcare køber STT Condigi

STT Condigi, en førende leverandør af teknologi og service til ældre med behov for hjemmepleje og plejehjem i Norden, har indgået en aftale om at blive opkøbt af Tunstall Healthcare Group Limited. Tunstall er en førende Telecare og Telehealth udbyder med hovedkontor i England. Med forbehold for konkurrencestyrelsens godkendelse, forventes handlen at blive afsluttet ultimo februar i år.
Kristoffer Axelsson, administrerende direktør i STT Condigi vil fremover være ansvarlig for det nye selskab. De finansielle oplysninger omkring denne handel vil ikke blive offentliggjort.

Med hovedkontor i Malmø har STT Condigi egne selskaber i Sverige, Danmark, Finland og Norge samt en voksende eksport division. STT Condigi er baseret på egen udvikling af softwaresystemer, der tilbydes til kommuner samt leverandører af hjemmepleje service. STT Condigi softwaresystemer giver mulighed for pleje optimering, mobil planlægning, aktivitetsrapportering og mobil alarm håndtering. Derudover tilbydes en række produkter til hjemmeboende samt kaldeanlæg til plejehjem.

"Ved at gå sammen med Tunstall vil STT Condigi få adgang til en verdensklasses overvågnings-software og -centre, hvori vores applikationer vil tilføje ekstra service for vores kunder. Ligeledes vil STT Condigi få adgang til Tunstalls udvikling, fremstilling og produktportefølje samt globale drift ressourcer. Denne handel vil give STT Condigi mulighed for hurtigere ekspansion og udvikling af vores portefølje indenfor både fjernovervågning og call center løsninger med heraf store fordele for vores eksisterende kundebase," siger administrerende direktør hos STT Condigi, Kristoffer Axelsson.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094