23948sdkhjf

Kandidater søges til Frivilligpris

I Ringkøbing-Skjern Kommune sætter man igen pris på de frivillige inden for social- og sundhedsområdet.
Netop nu modtager Ringkøbing-Skjern Kommune indstillinger til årets Frivilligpris.

Frivilligprisen gives hvert år som en påskønnelse af en person, forening eller en organisation, der har gjort en særlig indsats inden for social- og sundhedsområdet.

Med prisen, som består af et diplom og 5.000 kroner, vil kommunen anerkende de mange timer, frivillige lægger i områdets sociale arbejde.

- Det er en uvurderlig hjælp, der betyder utrolig meget for mange mennesker. Det giver livskvalitet. Både for dem der lægger de mange frivillige timer, men i høj grad også for dem, der modtager hjælpen, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget, Bent Brodersen.

Alle kan indstille en kandidat

Sidste år blev 16 kandidater indstillet til prisen, og vinderen blev Elise Peetz Damgaard, der har været formand for Spjald Pleje- og Aktivitetscenter siden vennekredsens stiftelse i 1989.

- Sidste år modtog vi en lang række rigtig gode indstillinger. Jeg ved, at det var et svært valg, og jeg kan derfor kun opfordre til, at man genindstiller sin kandidat, siger frivilligkonsulent i kommunen, Kirsten Nørgaard.

Alle kan indstille en kandidat til prisen. Indstillingen skal være skriftlig og indeholde en beskrivelse af kandidatens indsats samt en begrundelse for hvorfor kandidaten fortjener prisen.

Sidste chance for at indstille en kandidat til prisen er 1. september.

Læs mere om Frivilligprisen på www.rksk.dk/fsa-pris.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.953