23948sdkhjf

Efteruddannelse klæder ledere på til at håndtere konflikter

76 procent føler sig bedre klædt på til at løse konflikter, efter at de har været på efteruddannelse i det, viser undersøgelse fra Lederne.
Konflikthåndtering er et af de populære emner, når ledere gennemfører efteruddannelse og kursusaktiviteter. Alene i AMU-regi har cirka 21.000 ledere været på kursus i konfliktløsning i de seneste fem år. Hertil kommer et stort antal ledere, som har lært om emnet i forbindelse med andre former for lederuddannelse og -kurser.

- Vi har lavet en undersøgelse, der viser, at 76 procent af lederne nu føler sig bedre klædt på til at håndtere konflikter, efter at de har været på efteruddannelse i det. Hvis vi tager den gruppe, der ikke har været på efteruddannelse i emnet, er det kun hver tredje, der føler sig godt klædt på til at forebygge og løse konflikter, siger uddannelsesche hos organisationen Lederne, Thomas Christensen, som glæder sig over den store interesse for konflikthåndtering .

Konflikter fylder meget i hverdagen

Undersøgelsen viser også, at 68 procent af lederne peger på forebyggelse og løsning af konflikter som en vigtig del af lederrollen.

- Konflikter fylder meget i hverdagen. Konflikter kan både være udtryk for, at noget er galt, men de kan i lige så høj grad være sunde og nødvendige og føre til udvikling og en dynamisk arbejdsplads, siger Thomas Christensen.

kilde: Lederne
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094