23948sdkhjf

Sundhedsprisen går på Facebook

Region Sjælland går helt nye veje, når årets vindere af Sundhedsprisen på i alt 50.000 kr. skal findes.
Region Sjælland tager nu for første gang Facebook i brug i forbindelse med uddelingen af den traditionsrige Sundhedsprisen. Prisen er i år på i alt 50.000 kr., som fordeles på tre vindere, og via Facebook kan man både indstille og stemme på kandidater til årets priser.

- Vi har valgt Facebook, fordi det er et medie, som dækker hele geografien i Region Sjælland. Dermed når vi hele vejen rundt, og alle stilles lige, uanset postnummer, siger regionsrådsmedlem Kirsten Devantier, der sammen med regionsrådskollegerne Nicolai Nicolaisen og Jette Leth Buhl sidder i dommerkomiteen.

Med valget af Facebook har Region Sjælland samtidig valgt at satse på tidens mest udbredte sociale medie.

- Vi håber, at vi ad den kanal rammer nogle af de målgrupper, vi ellers har haft svært ved at nå gennem de traditionelle medier. Der er jo omkring tre millioner danskere, som i dag er på Facebook, fortæller Nicolai Nicolaisen.

- Sundhedsprisen 2012 er et oplagt emne at gå på Facebook med, og vi tror på, at vi får gevinster på to områder. Først og fremmest ved at få nye og spændende kandidater til Sundhedsprisen på banen, men også ved at indhente nogle erfaringer, som kan komme os til gode på længere sigt, supplerer Jette Leth Buhl.

En ekstra indsats for sundheden

Sundhedsprisen 2012 skal gå til personer, virksomheder, foreninger eller institutioner, som er hjemmehørende i Region Sjælland og gør en ekstra indsats for sundheden, som også kommer andre til gode. Man kan indstille sig selv eller andre til prisen, og årets førstepræmie er på 30.000 kr., mens der er 15.000 og 5.000 kr. til de to andre prismodtagere.

Afstemningen på Facebook udpeger den ene af finalisterne, mens dommerkomiteen udvælger de to andre. Sidste frist for at indstille kandidater er torsdag den 8. november, mens selve prisuddelingen finder sted sidst på året.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093