23948sdkhjf

Fremtrædende sundhedspolitikere bakker op om Krag som formand

Regionale SF'ere fremhæver Astrid Krags evne til at nå politiske resultater som sundhedsminister.
Seks regionale SF-politikere giver nu deres støtte til Astrid Krag som ny formand for SF. De seks politikere tæller blandt andre gruppeformændene for landets to største regioner, Julie Herdal Molbech, Region Hovedstaden og Bente Nielsen, 1. næstformand i Region Midtjylland.

Regionsrådsmedlemmerne samarbejder løbende med sundhedsministeren. Netop erfaringerne fra det samarbejde fremhæver Bente Nielsen fra Region Midtjylland, som en af grundene til hendes støtte til Astrid Krag som ny formand for SF.

- Jeg kan kun sige, at jeg har haft et fremragende samarbejde med Astrid. Hun er meget lyttende og hurtig til at sætte ministeriet i gang for at gøre maksimalt brug af erfaringer fra marken. Det er uanset om der er tale om den medicinske patient, kræftpatienten eller den psykiatriske patient. Medarbejdere har også hver gang mødt Astrid som en engageret minister. Det har vi haft stor gavn af i Midtjylland, siger Bente Nielsen, 1. næstformand i Regionsrådet og gruppeformand for SF i Region Midtjylland.

Indragelse og samarbejde

De regionale SF'ere fremhæver i en pressemeddelelse Astrid Krags evne til at nå politiske resultater som sundhedsminister, hvor hun har sat fokus på kvalitet og gjort op med den tidligere regerings privatisering af sundhedsvæsenet. Men de ønsker også, at bryde med myter om at Astrid Krag ikke vil inddrage medlemmer og bagland.

- Astrid inviterede med det samme mig ind til et møde i ministeriet, da jeg blev valgt som gruppeformand. Her lyttede hun til vores oplevelser af udfordringer i Region Hovedstaden og fortalte om nogle af de initiativer, hun arbejder for i regeringen. Bedre samarbejde kan jeg ikke ønske mig,siger gruppeformand for SF i Region Hovedstaden, Julie Herdal Molbech.

Krag bakkes også op af medlem af Danske Regioners Sundhedsudvalg for SF, Jacob Isøe Klærke, der konkret fremhæver et politikudviklingsprojekt om sundhed, som eksempel på Astrid Krags inddragelse af baglandet.

- Astrid var helt naturligt en drivkraft i at få en bred debatproces internt i SF, hvor deltagelse af medlemmer og lokalpolitikere var i fokus. Det er præcis den form for god indragelse af hele partiet jeg forventer, at der kommer meget mere af, hvis Astrid bliver ny formand for SF, fortæller Jacob Isøe Klærke, som også deltager i styregruppen for udviklingsprojektet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095