23948sdkhjf

Sundhedskaravanen ruller i Californien

Mere end 30 repræsentanter fra et bredt spektrum af Danmarks sundhedsteknologiske felt er lige nu i USA.
Opfølgeren til Innovation Centre Denmarks succesfulde Health CareVan i 2010 er nu parat til at rulle ud med en ny dansk delegation indenfor sundhedsinnovation. Med ombord i Silicon Valley er mere end 30 repræsentanter fra et bredt spektrum af Danmarks sundhedsteknologiske felt; de større firmaer KMD, Radiometer og Delta, iværksættervirkomhederne New’ish og Vendlet samt offentlige institutioner som Welfare Tech, Syddansk Sundhedsinnovation og Mobile Healthcare Center.

De fem intense dage fra 7.-11. oktober kickstarter med USA's største konference indenfor sundheds-IT, Health 2.0 i San Francisco. Efter konferencen besøger karavanen nogle af de mest agendaskabende aktører indenfor fremtidens sundhedsinnovationer som MedHelp, Oracle Health Sciences samt NASA’s Singularity University, som holder en workshop for den danske delegation med fokus på, hvordan man udvikler og lancerer teknologier, der kommer til at drive morgendagens udvikling på sundhedsområdet.

Store forventinger

Deltagerne i HealthCare Van 2.0 har store forventninger til den kommende uge.

- Vores firma er kun et år gammelt. Vi har brugt det mest af tiden på at udvikle vores produkt og har ikke en stor salgsafdeling bag os. I juni deltog vi i Innovation Centre Denmarks Missed Opportunities in Southern Germany event og fandt hurtigt ud af, at hvis du bruger blot en uge der og møder alle de relevante kontakter, så åbner et lukket marked sig op på ingen tid. Vi håber det samme vil ske i Californien. Det er simpelthen utroligt at en organisation som Innovation Centre Denmark eksisterer og lader os udnytte deres netværk og knowhow i en pakkeløsning som HCV 2.0, siger Claus Ingemann, administrerende direktør i New’ish, som i løbet af ugen i Californien håber, at finde mulige forhandlere og samarbejdspartere såvel som hospitaler, der kan teste firmaets Workflow-to-go® løsning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.439