23948sdkhjf

Psykologer ganske positive over for det nye sundhed.dk

80 procent beskriver i ny undersøgelse portalen som "god" eller "meget god".
Det nye design og den nye opbygning af sundhed.dk blev i foråret for første gang vurderet i en stor undersøgelse. Den indeholdt også svar fra den femtedel af sundhed.dk’s brugere, som er sundhedsfaglige.

Blandt psykologerne er holdningen til fornyelsen forholdsvis positiv. 80 procent af de deltagende psykologer beskriver portalen som "god" eller "meget god", 70 procent finder portalen attraktiv og 73 procent mener, at portalen er moderne. Til sammenligning har over 90 procent af borgerne givet sundhed.dk en "god" eller "meget god" samlet vurdering.

Færre sundhedsfaglige havde samme tilfredshed. I den samlede sundhedsfaglige gruppe giver 70 procent portalen en "god" eller "meget god" samlet vurdering. Psykologers tilfredshed med sundhed.dk er altså højere, end den generelt er blandt de sundhedsfaglige brugere.

Nogle af de ændringer, som sundhedsfaglige har efterspurgt på sundhed.dk, er indtil videre forsøgt imødekommet gennem nogle designmæssige forbedringer, som skal gavne læsbarheden og navigationen på portalen.

I alt 1356 sundhedsfaglige personer har deltaget i undersøgelsen, og ca. 45 psykologer har givet deres mening til kende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062