23948sdkhjf

Gladsaxe samler ældreområdet

I Gladsaxe Kommune bliver hjemmeplejen og hjemmesygeplejen fremover samlet under en leder.
På sigt betyder det, at borgerne får ét samlet telefonnummer til hjemmeplejen, uanset hvor i kommunen de bor. Ændringerne er et led i en større organisationsændring i Gladsaxe Kommunes Trænings- og Plejeafdeling, som skal give borgerne en bedre, mere sammenhængende og effektiv hjælp.

Organisationsændringer

Organisationsændringer i Gladsaxe Kommunes afdeling for Træning- og Pleje betyder, at hjælpen til borgerne bliver mere effektiv, sammenhængende og med en samlet ekspertise.

Blandt andet bliver hjemmeplejen, i stedet for de hidtidige distriktsinddelinger, samlet under en overordnet leder, med tre lokale enheder. Derudover bliver hjælpen til ældre borgere, der skal genoptrænes eller har akut behov for pleje, samlet under en leder på Seniorcenter Kildegården.

Nyt udekørende rehabiliteringsteam

Seniorcenter Kildegården kommer til at huse døgngenoptræning, 60 akut- og rehabiliteringspladser, 23 faste plejeboliger, genoptræning og vedligeholdende træning. De øvrige Seniorcentre fortsætter med almindelig pleje af borgere.

Med base på Kildegården bliver der etableret et selvstændigt udekørende rehabiliteringsteam, som har fokus på nye borgere, og de ældre, der har brug for hjælp i en kortere periode. Teamet inddrager borgerne og sikre, at de efter hospitalsophold eller ophold på midlertidige pladser, får en sammenhængende hjælp med genoptræning, så flest mulige genindlæggelser undgås.

Ændringerne indfases gradvist i løbet af 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062