23948sdkhjf

Ny direktør i Høje-Taastrup Kommune

Charlotte Markussen tiltræder fra årsskiftet som ny direktør i Høje-Taastrup Kommune med ansvar for bl.a. sundhed og omsorg og social- og handicap.
Hun kommer fra konsulentvirksomheden MUUSMANN A/S, hvor hun var partner. Her har hun arbejdet med ledelsesudvikling og strategi og analyse på social- og sundhedsområdet.

Charlotte Markussen har flere års kommunal erfaring fra stillingen som vicedirektør for social-, sundheds- og arbejdsmarkedsområdet i Frederiksberg Kommune, hvor hun også har beskæftiget sig med udvikling, forebyggelse, velfærdsteknologi og digitalisering – emner, som er højt på dagsordenen i Høje-Taastrup Kommune. Hun har ligeledes tidligere været ansat i Finansministeriet og Socialministeriet.

Spændende udfordringer på det sociale område

Direktionen i Høje-Taastrup Kommune består af kommunaldirektøren og tre direktører. Borgmester Michael Ziegler glæder sig til at samarbejde med en komplet direktion.

- Vi får med ansættelsen af Charlotte en ny direktør med bred faglig og ledelsesmæssig erfaring fra både staten, kommunerne og konsulentbranchen. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi med Charlotte Markussen har fået en meget velkvalificeret direktør, der supplerer vores allerede stærke direktion, der skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling af Høje Taastrup til gavn for vores borgere og medarbejdere, siger han.

Charlotte Markussen ser frem til at blive en del af direktionsholdet i Høje-Taastrup.

- Høje-Taastrup er en kommune med et stort vækstpotentiale, og man har modet til at gå nye veje i forhold til innovation og udvikling. Der er spændende udfordringer på det sociale område og i forhold til at få skabt bedre sammenhæng i borgerforløbene mellem social-, sundheds- og beskæftigelsesområderne. Jeg glæder mig til samarbejdet med politikerne, direktionen, øvrige ledere og medarbejdere, siger hun.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078