23948sdkhjf

Ministerbesøg eksponerer danske sundhedsvirksomheder i Brasilien

Latinamerikas største messe inden for medico-industrien, Hospitalar, fejrer 20 års-jubilæum til foråret. Handels- og investeringsminister, Pia Olsen Dyhr, besøger messen.
Den brasilianske sundhedssektor omsætter hvert år for 200 milliarder dollars. Sundhedssektoren udgør 8,4 procent af landets BNP, og der er gode muligheder for, at danske eksportører kan komme på banen med innovative løsninger.

Hospitalar er en platform til at promovere produkter til det sydamerikanske marked. Over 92.000 professionelle besøgende deltager fra hele verden, og danske virksomheder får en unik mulighed for at udbygge netværket i den brasilianske medico-industri. I 2012 deltog 1.250 udstillere.

Rekordstor fællesstand

Generalkonsulatet i Sao Paulo råder over en rekordstor fællesstand på 184 kvadratmeter. Små såvel som store virksomheder kan drage nytte af den eksponering, som fællesstanden giver qua sin gode placering og adgang til et omfattende netværk. Eksponeringen af danske virksomheder bliver ekstra god til den kommende messe, da handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr, officielt indvier den danske fællesstand. Det gør hun i forbindelse med, at hun til foråret står i spidsen for et generelt fremstød for sundhedssektoren.

Hospitalar finder sted i Expo Center Norte i Sao Paulo fra 21.-24. maj 2013.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064