23948sdkhjf

It-Sundhedsplatformen: Fem leverandører prækvalificeret

Region Hovedstaden og Region Sjællands nye It-Sundhedsplatform er nu et skridt nærmere målet med fem prækvalificerede leverandører.
Region Hovedstaden og Region Sjælland sendte i september It-Sundhedsplatformen i udbud og modtog i oktober otte prækvalifikationsansøgninger. Alle otte ansøgere er nu blevet grundigt evalueret for økonomisk og teknisk formåen samt deres evne til at levere produktet, og fem leverandører er prækvalificerede til udbuddet.

De prækvalificerede leverandører er: Cerner Ireland Ltd., Epic, Cambio Healthcare Systems AB, Siemens A/S og IBM Danmark ApS.

- It-Sundhedsplatformen er en stor og kompleks it-løsning, og det stiller en række krav til den virksomhed, som skal levere løsningen. Det har derfor været afgørende for os, at de prækvalificerede leverandører har både den tekniske erfaring med løsninger og it-systemer til sundhedsvæsenet samt den økonomiske ballast til at løfte en opgave af denne størrelse. Og det har de fem virksomheder kunnet dokumentere, siger koncerndirektør Svend Hartling, Region Hovedstaden.

I første omgang har det handlet om at finde fem leverandører, som levede op til de formelle krav, fortæller koncerndirektør Lars Onsberg Henriksen, Region Sjælland.

- Næste skridt er en dialogfase, som begynder i januar 2013. Her vil vi indgå i en dialog med leverandørerne for at sikre, at vi kommer til at ramme rigtigt med kravsspecifikationen. Undervejs i dialogfasen vil tre leverandører blive udvalgt til tilbudsfasen. Det bliver en spændende proces, for alle leverandører er stærke aktører på markedet for sundheds-it-løsninger, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063