23948sdkhjf

LO inviterer til seminar om velfærdsteknologi

Det er på høje tid, at Danmark får en egentlig innovationsstrategi, som både inddrager den offentlige og private sektor, mener LO-formand Harald Børsting.
Hvordan styrker vi velfærdsinnovation og velfærdsteknologi? Og hvordan sikrer vi inddragelse af medarbejdernes ideer og kompetencer? Det er nogle af de spørgsmål, som LO vil sætte fokus på mandag den 20. august kl. 13.00-16.00

Seminaret skal ses som et indspil til det aktuelle regeringsarbejde med en national innovationsstrategi og ny vækst- og erhvervspolitik.

- Det er godt og på høje tid, at Danmark får en egentlig innovationsstrategi, som både inddrager den offentlige og private sektor – og ikke mindst samspillet mellem de to, understreger LO-formand Harald Børsting.

Det betaler sig at inddrage medarbejderne i innovation

Undersøgelser viser en stor lyst til at bidrage til udviklingsarbejdet blandt medarbejdere i både den private og offentlige sektor, hvilket LO mener, at man i højere grad skal sætte fokus på.

- Vi kan se, at meget få inddrages, og især de faglærte og ufaglærte bliver overset i innovationen på danske arbejdspladser. Det er ærgerligt, for det betaler sig at inddrage medarbejderne i innovation. Både i forhold til trivsel og som kompetenceløft, men også for borgere og kunder der oplever forbedrede services og produkter og for arbejdspladsen, der får økonomiske gevinster, slutter Harald Børsting.

Kom og hør blandt andre:

• Morten Østergaard, uddannelsesminister

• Bertel Haarder, medlem af Folketingets Udvalg for Forskning og Innovation

• Harald Børsting, formand LO

• Bente Sorgenfrey, formand FTF

• Bent Hansen, formand Danske Regioner

• Kjeld Lisby, innovationschef, Idéklinikken, Aalborg Sygehus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063