23948sdkhjf

Indflytning i nyt plejecenter forsinkes

Der er konstateret skimmelsvamp og PCB på den tidligere Rønnevangsskole - derfor bliver indflytningen i det nye plejecenter forsinket
Forberedelserne til ombygningen af den tidligere Rønnevangsskole til plejecenter er i fuld gang, men nu viser undersøgelser, at der er skimmelsvamp og PCB i den tidligere skolebygning.

De kommende uger skal der derfor foretages flere undersøgelser, ligesom der skal arbejdes på modeller til løsning af situationen. Det besluttede den særlige styregruppe for plejecenterbyggeriet på sit møde tirsdag.

Styregruppen forventer at træffe beslutning inden for den næste måned. Allerede nu står det dog klart, at det nye plejecenter vil blive forsinket i forhold til den oprindelige tidsplan.

"Plejecentret bliver til noget, men i lyset af de nye oplysninger bliver byggeriet desværre forsinket - nu skal vi revurdere projektet, og vi vil informere både brugere og medarbejdere, så snart vi har fundet en løsning," siger Conny Trøjborg Krogh, medlem af styregruppen og formand for Ældreudvalget.

Ifølge den oprindelige tidsplan skulle det nye plejecenter være klar i midten af 2013 - som det ser ud lige nu, vil indflytningen først ske i 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063