23948sdkhjf

Nye hjemmeplejebiler skifter 'ejer'

Fusionsaftale: KommuneLeasing, der står for en stor del af de danske hjemmeplejebiler, bliver 'spist' af KommuneKredit
KommuneKredit fusionerer nu med sit helejede datterselskab KommuneLeasing, der står for leasingaftalerne med store dele af bl.a. ældreplejen.

Bestyrelserne for KommuneKredit henholdsvis KommuneLeasing har indgået fusionsplan med henblik på en fusion af de to enheder - med KommuneKredit som den fortsættende enhed.

Den påtænkte fusion er godkendt af Økonomi- og Indenrigsministeriet i sin egenskab af tilsynsmyndighed. Og fusionen vil blive gennemført med hjemmel til loven om Kreditforening af kommuner og regioner i Danmark.

Fordele

Begrundelsen for fusionen er 'administrative fordele', hvor det vurderes, at en fusion vil give betydelige besparelser på det administrative plan, når de to selskaber bliver til ét.

Efter den planlagte fusion vil KommuneLeasings aktiviteter (herunder aftalerne med hjemmeplejen, red.) blive videreført af KommuneKredit som et selvstændigt forretningsområde, der fortsat vil blive markedsført under navnet KommuneLeasing.

Det forventes, at bestyrelserne for KommuneKredit henholdsvis KommuneLeasing vil godkende fusionen på bestyrelsesmøderne den 15. juni 2012.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078