23948sdkhjf

Fællesskab og sjov sundhed

Elever og ansatte fra Århus Social- og Sundhedsskole samles i morgen til fælles idrætsdag. Det bliver en dag, hvor det handler om at grine, danse, synge, spille bold og udfordre hinanden.
Fællesskab og sjov sundhed er i fokus, når Århus Social- og Sundhedsskole onsdag holder fælles idrætsdag i og ved Vejlby-Risskov Hallerne.

- Som sundhedsskole har vi generelt fokus på sundhedsfremme i hverdagen, både for elever og ansatte. Det markerer vi ved en stor, fælles idrætsdag, hvor alle er med på en gang, fortæller Camilla Sandholdt Johnsen, der er sundhedsfremmekoordinator og bevægelsesunderviser på social- og sundhedsskolen.

De godt 750 deltagere skal igennem tre discipliner i løbet af motionsdagen, som varer fra kl. 8.30-13.45. De tre discipliner er dans, korsang og boldspil.

Vild med dans

I dans bliver elever og lærere undervist af danseinstruktør og tidligere "Vild med dans"-stjerne Marianne Eihilt.

Det er ikke kun på dansegulvet, det gælder om at finde rytmen, for i år er der som noget nyt korsang med som aktivitet.

Endelig er der forskellige boldspil på programmet, som finder sted på banerne ved Vejlby-Risskov Hallerne.

Fællesskab og inklusion er nøgleord for alle aktiviteterne.

- Vi håber, at alle oplever følelsen af at være en del af et fællesskab og har det sjovt imens. Vi har kigget meget på tilbagemeldingerne fra sidste års idrætsdag, og gjort en indsats for at tilpasse programmet, så der er i tilbud til alle, uanset alder eller fysisk form, pointerer Camilla Sandholdt Johnsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062