23948sdkhjf

Social- og integrationsministeren udpeger bestyrelse til Udbetaling Danmark

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup har nu udpeget den kommende bestyrelse for Udbetaling Danmark. Københavns overborgmester Frank Jensen bliver formand for bestyrelsen.
Social- og integrationsminister Karen Hækkerup har netop offentliggjort, hvem medlemmerne af Udbetaling Danmarks bestyrelse bliver. Københavns overborgmester Frank Jensen bliver formand for bestyrelsen. Han, og seks af de øvrige medlemmer, er blevet indstillet af KL til bestyrelsesposterne og udpeget af ministeren. Der er i alt blevet udpeget ni bestyrelsesmedlemmer.

- Jeg er glad for, at bestyrelsen for Udbetaling Danmark nu er på plads, og jeg ser meget frem til at følge arbejdet i fremtiden. Det er en vigtig opgave, som berører mange menneskers daglige forsørgelse. Jeg har stor tillid til, at den nyudnævnte bestyrelse i Udbetaling Danmark vil løfte opgaven og vise, at service og retssikkerhed for borgerne går hånd i hånd med effektiviseringer, siger social- og integrationsminister Karen Hækkerup.

Får frigjort ressourcer til bedre velfærd

Formålet med Udbetaling Danmark er, at vi på sigt får frigjort ressourcer i kommunerne til bedre velfærd, lyder det fra formand for Udbetaling Danmarks bestyrelse, Frank Jensen. Samtidig er det afgørende, at Udbetaling Danmark i tæt samarbejde med kommunerne leverer god borgerservice. Derfor er det også vigtigt, at kommunerne er stærkt repræsenteret i bestyrelsen, så vi kan sikre et optimalt samspil mellem de kommunale opgaver og opgaverne i Udbetaling Danmark. Borgerne skal fortsat have en helhedsorienteret sagsbehandling og vejledning, siger han.

Bestyrelsesmedlemmerne er:

• Overborgmester, Frank Jensen, Socialdemokraterne, København (formand)

• Borgmester, Erik Christensen, Socialdemokraterne, Nyborg

• Borgmester, Kirstine Bille, Socialistisk Folkeparti, Syddjurs

• Borgmester, Johnny Søttrup, Venstre, Esbjerg

• Borgmester, Morten Slotved, Konservative, Hørsholm

• Byrådsmedlem, Poul Nødgaard, Dansk Folkeparti,

• Direktør, Dorrit Vanglo, Lønmodtagernes Dyrtidsfond

• Direktør, Anne Lind Madsen, Arbejdsskadestyrelsen

• Direktør, Thomas Fredenslund, UNI.C
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078