23948sdkhjf

Danske sundheds- og velfærdsløsninger skal markedsføres i udlandet

John Jacobsen skal stå i spidsen for Sundheds- og Velfærdskonsortiet.
John Jacobsen er ansat som direktør for Sundheds- og Velfærdskonsortiet, der skal markedsføre og positionere Danmark som en sundheds- og velfærdsnation i absolut verdensklasse. Sekretariatet ligger i Forskerparken i Odense dør om dør med Region Syddanmarks store satsninger på området.

- Vi er glade for at have fået en kapacitet som John Jacobsen til at stå i spidsen for konsortiet. Der venter ham en spændende opgave, hvor han skal øge synligheden af danske velfærdsløsninger og vores lange og gode tradition for samarbejde mellem den private og den offentlige sektor, siger Mariann Fischer Boel, der er formand for Sundheds- og Velfærdskonsortiet.

Konsortiet er sat i søen af Erhvervs- og Vækstministeriet, og består af mange parter. Syddansk Vækstforum og Region Syddanmark støtter med 4 mio. kr.

- Jeg er sikker på, at konsortiet kommer godt i gang i Forskerparken, hvor der i forvejen er en tæt koncentration af dygtige mennesker, der arbejder med sundheds- og velfærdsinnovation i Region Syddanmark. Et arbejde, der allerede vækker genlyd i resten af Danmark og i Europa, siger regionsrådsformand Carl Holst (V).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078