23948sdkhjf

Professionel tablet til sundhedspersonale forbedres

Panasonic opdaterer teknologi og funktioner i deres specialiserede robuste tablet-enheder til sundhedspersonale og feltarbejdere. Ydelse, batterilevetid og tilslutningsmuligheder forbedres i Tough CF-H2-modellerne.
CF-H2 fås i to forskellige modeller, der er specialudviklet til at opfylde behovene fra lægefagligt personale inden for sundhedsområdet og feltarbejdere i forsyningsbranchen. CF-H2 Health er udviklet, så det bliver muligt for læger og sygeplejepersonale at få øjeblikkelig adgang til patientjournaler på plejestedet, arkivere præcis dokumentation om patientens tilstand og opnå større effektivitet under de kliniske processer.

Batterilevetiden i Toughbook CF-H2 er blevet forlænget med en halv time, så mobile medarbejdere kan arbejde i op til 7 timer (MobileMarkTM 2007, 60cd/m²) ved brug af Windows® 7 uden at skulle genoplade maskinen. Det er muligt ved hjælp af to batterier med høj kapacitet, der kan skiftes. CF-H2 oplader de to batterier på samme tid i en hurtig paralleltilstand, hvilket giver en hurtigere opladningstid (ca. 3 timer).

Specialudviklet til sundhedssektoren

CF-H2 Health-modellen er også udformet, så den let kan desinficeres, hvilket reducerer risikoen for spredning af infektioner fra patient til patient. Det blæserløse design begrænser muligheden for, at mikroorganismer kan transporteres med enheden, og CF-H2-Health-modellen har en glat overflade med forseglede knapper og ingen eksponerede porte. Panasonic har også udviklet et specielt materiale til yderkabinettet, der kan modstå hyppig aftørring med sprit. For yderligere at hjælpe med tilstrækkelig desinfektionen kan en software, der er udviklet af Panasonic, programmeres til at minde brugerne om at aftørre enheden med definerede intervaller og automatisk registrere gennemført rengøring i hospitalets permanente arkiver.

Til sundhedspersonale eller opgaver i marken er CH-H2 fortsat den mest robuste tablet i sin klasse, meddeler Panasonic. Den er drop-testet og er beskyttet mod vand, støv, vibrationer og ekstreme temperaturer, hvilket giver den en IP54, MIL STD 810G-rating.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078