23948sdkhjf

Minister møder socialt udsatte

Social- og integrationsminister Karen Hækkerup besøger onsdag Brugernes BaZar i Kongens Have i Odense.
Social- og integrationsminister Karen Hækkerup taler ved årets Brugernes BaZar, der løber af stablen i Kongens Have i Odense den 22. august. Brugernes BaZar er en årligt tilbagevendende begivenhed, der samler socialt udsatte, praktikere og politikere til en debat om socialpolitikken på de udsattes præmisser.

- Det vigtige ved Brugernes BaZar er, at det er de udsatte selv, der sætter dagsordenen. Det er en dag, der giver en stemme til mennesker, der ofte føler sig sat uden for indflydelse. Det er også en fantastisk lejlighed for alle os politikere og fagfolk, der kloger os på de udsattes liv, til at lytte og lære af dem, der virkelig ved, hvor skoen trykker. Og så er det en festlig dag, hvor mennesker mødes til musik, mad og socialt samvær i højt humør, siger social- og integrationsminister Karen Hækkerup

Det er niende år i træk, at Rådet for Socialt Udsatte, sammen med de udsattes brugerorganisationer SVID, SAND, LAP og Brugerforeningen for Aktive Stofbrugere, inviterer til Brugernes BaZar i Kongens Have i Odense.

Temaet for årets BaZar er: Retten til forskellighed eller pligten til fællesskabet - Har mennesker ikke rettigheder og krav på værdighed, også selvom de ikke er på arbejdsmarkedet?
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078