23948sdkhjf

Den stærke tallerken

Ny serie af ekstra slagkraftige tallerkner
Ud med porcelænstallerkener, der smadres på plejehjemmets gulve – og ind med en ny type tallerkener, der er udviklet af mineralske materialer og meget modstandsdygtige. Verdens førende producent indenfor bordservice – Arc International – har i deres forskningscenter udviklet et spændende produkt. Og produktet er på det danske marked.

Zenix er et resultat af en innovativ fremstillingsmetode, som 50 forskere og ingeniører – i løbet af to år – har udviklet på Arc Internationalt forsknings- og udviklingscenter. Produktets usædvanlige styrke skyldes bl.a. inddragelsen af den meget holdbare komponent alumina samt fusionen af mineralske råstoffer ved en meget høj temperatur.

"Kunder og distributører på udkig efter nye produkter på vores stand i løbet af Ambiente Fair i Frankfurt var imponerede af vores nyskabelser", forklarer Guillaume de Fougières, bestyrelsesformand for Arc International.

Zenix blev lanceret på det franske marked allerede i første kvartal 2010, og i juni samme år lancerede producenten Zenix på det russiske marked. Tallerkenerne er også at finde på det danske marked, hvor flere storkøkkenleverandører har Zenix i deres kataloger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14