23948sdkhjf

Nye handicapboliger i Hjortshøj

Andelssamfundet i Hjortshøj byder udviklingshæmmede velkommen som nye bofæller. Onsdag holdes rejsegilde på 16 kommunale handicapboliger, som står klar til indflytning i foråret 2012.
"De nye handicapboliger er et flot eksempel på, hvordan vi som civile borgere kan tage det sociale ansvar på os og byde mennesker med særlige behov indenfor i det brede fællesskab," siger rådmand Hans Halvorsen.

Fra vision til virkelighed

Andelssamfundet i Hjortshøj har taget initiativ til 16 handicapboliger, som bliver placeret midt i bo- og arbejdsfællesskabet. Det er Aarhus Kommune, der står bag byggeriet, og onsdag holdes rejsegilde for håndværkere og arkitekter.

Det er 10 år siden, at Andelssamfundet fik ideen til et bofællesskab for udviklingshæmmede, og sammen med Aarhus Kommune bliver projektet nu til virkelighed. De nye beboere kan forvente at flytte ind i foråret 2012.

"Andelssamfundet fortjener stor ros for at have holdt fast i visionen om et bofællesskab for udviklingshæmmede. Jeg er glad for, at visionen nu bliver til virkelighed, for de nye handicapboliger er et flot eksempel på, hvordan vi som civile borgere kan tage det sociale ansvar på os og byde mennesker med særlige behov indenfor i det brede fællesskab," siger Hans Halvorsen, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigels.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062