23948sdkhjf

Health & Rehab Scandinavia sætter også fokus på kosten

Messe: Flere end 8000 fagpersoner og brugere af hjælpemidler forventes at besøge årets store rehabmesse i 2012 - Health & Rehab Scandinavia - som løber af stabelen 22.-24. maj i Bella Center.
Forberedelserne til Nordeuropas største messe indenfor social- og sundhedsområdet er nu i fuld gang. Og Dansk Rehab Gruppe kan som arrangør glæde sig over den meget store interesse, som allerede udvises for arrangementet. Det giver sig bl.a. udslag i, at mange af de udstillende firmaer har valgt at satse på et større stand areal, end de har haft tidligere.

"Det er naturligvis glædeligt, da man kunne have frygtet, at nogle ville holde lidt igen på grund af den tilbageholdenhed, der er i kommunerne omkring det offentlige forbrug," siger Leif Lytken, direktør i DRG.

Mere end halvdelen af det forventede stand areal er afsat indenfor de første to uger, hvor salget til messen har været i gang. Forventningen er, at der bliver et stand areal på 6000 m2. Hertil kommer flere tusinde m2 med aktiviteter, produktnyheder, konferencer og seminarer.

"En stor del af interessen skyldes formentlig, at der nu i hele rehab-branchen er forståelse for og enighed om, at der nu kun er en stor messe hvert anden år i København, som skal have en mere international profil," oplyser Leif Lytken.

Velfærdsteknologi

Messens hovedtema er "Innovativ velfærdsteknologi" - og hvordan vi fortsat sikrer udvikling af produkter til handicappede, under hensyntagen til miljø, design og besparelser samt effektivisering af den offentlige sektor.

Ifølge DRG bliver velfærdsteknologi et must i fremtiden i den moderne pleje og behandling.

"Derfor er det glædeligt at se de nye undersøgelser omkring dette tema, hvor det viser sig, at kun 28 pct. af de ældre og handicappede viger tilbage for den moderne teknologi," påpeger Leif Lytken.

Mad og køkken

En ny aktivitet på Health & Rehab Scandinavia er et udstillings område helliget køkken-catering m.v., hvor der sættes fokus på kost og ernæring, som er et meget centralt område i social- og sundhedssektoren. Mange, især blandt ældre, er undervægtige, ligesom overvægt også er et problem generelt i den danske befolkning.

Denne aktivitet laves i samarbejde med Danske Fagmesser og NyhedsInformation, som ligeledes er det officielle messemagasin for for udstillingen. Der er nedsat en arbejdsgruppe med repræsentanter fra de faglige organisationer, handicaporganisationer, sygdomsbekæmpende organisationer m.fl. med det formål at finde de bedst mulige temaer til gavn for de besøgende på messen. Det sker for at sikre, at de mere en 8000 besøgende fagpersoner og brugere fra Danmark, Scandinavien og resten af verden får lejlighed til at møde kunder, leverandører og kolleger fra branchen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062