23948sdkhjf

Flere penge til genoptræning

Til juni kan kommunerne søge midler fra en ny pulje under Indenrigs- og Sundhedsministeriet. Puljens formål er at styrke og forbedre kommunernes genoptrænings- og rehabiliteringstilbud for patienter, som har haft en hjerneskade og efterfølgende har været igennem lange og alvorlige sygdomsforløb. Der er 150 mio. kr. i puljen. Dem satte regeringen sammen med Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne af til at forbedre kommunernes indsats for hjerneskaderamte i forbindelse med finansloven for 2011.
Kommunerne skal i deres ansøgninger redegøre for, hvordan de som led i deres løft af indsatsen på genoptrænings- og rehabiliteringsområdet vil trække på særlige den specialviden, som særlige hjerneskadetilbud ligger inde med.

"Jeg er glad for, vi kan understøtte kommunernes arbejde med at sikre gode tilbud til hjerneskaderamte. Jeg er også glad for, at vi med den konkrete udmøntning af midlerne styrker samarbejdet mellem kommuner og specialtilbud på hjerneskadeområdet. På den måde vil den erfaring og viden, specialtilbuddene har oparbejdet gennem årene, også fremover komme hjerneskadepatienter til gode," siger indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062