23948sdkhjf

Region Midtjylland udliciterer

Region Midtjylland har underskrevet en kontrakt med it-infrastrukturleverandøren Atea Danmark A/S om klargøring, levering og opsætning af pc'er og skærme til regionens ca. 25.000 brugere på de midtjyske hospitaler, institutioner samt regionshuse. Kontrakten er to-årig med mulighed for forlængelse i yderligere to år.
Udbuddet kommer i halen af regionens udbud på pc-hardware sidste år, og udgør således et led i den it-sourcing-strategi, der understøtter Region Midtjyllands samlede spareplan. Ved at udsætte en række it-services for konkurrence og samle forhandlingskraften for hele regionen afprøver Region Midtjylland markedet i kraft af sin volumen som en af Danmarks største it-kunder.

I Region Midtjyllands evaluering af de indkomne tilbud blev der lagt vægt på pris, service og kvalitet hos de interesserede leverandører, hvor Atea leverede det mest attraktive bud. Medarbejderne i Region Midtjylland vil nu fremover blive mødt af en Atea-medarbejder, når en pc eller skærm skal sættes op på skrivebordet.

"Med denne kontrakt udvider Atea og Region Midtjylland det samarbejde, vi har og har haft siden regionen blev dannet i 2007. Atea overtager fem medarbejdere fra Region Midtjyllands it-afdeling, som nu skal indgå i vort team af dygtige konsulenter. Aftalen medfører en forventet årlig omsætning for Atea på 30 mio. kr., fortæller direktør i Atea," Jan Elbæk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078