23948sdkhjf

Må vi pjække fra arbejde?

Fagforbundet FOA - og ikke mindst forbundets sektorformand Karen Stæhr - er kommet i modvind. Det er nogle af landets mest magtfulde borgmestre, der kritiserer en udmelding fra Karen Stæhr i Jyske Vestkysten.
Til JydskeVestkysten forklarede Karen Stæhr, at det er okay at tage en fridag fra arbejdet.

"Vi har alle dage, hvor man står op og tænker, at man ikke gider på arbejde. Hvor alt bare er sort, og hvor man mest af alt har lyst til at blive under dynen. Det betragter jeg ikke som pjæk", var de direkte ord fra Karen Stæhr i JydskeVestkysten. Og det er den udtalelse, der har fået flere centrale skikkelser fra KL - Kommunernes Landsforening op at stolen.

Modvind

Esbjergs borgmester, Johnny Søttrup, der er medlem af KL's løn og personaleudvalg udtalte efterfølgende til JydskeVestkysten:

"Det er en helt uacceptabel udtalelse, som jo i bund og grund opfordrer til pjæk. Hvis ikke man fejler noget, har vi som arbejdsgivere en forventning om, at man står op og passer det arbejde, som man får løn for. Der kan være dage, hvor man er mindre motiveret, men man møder altså på arbejde."

Kommunernes 'first lady' indenfor social- og sundhedsområdet, formanden for KL's social- og sundhedsudvalg, Anny Winther, der er borgmester i Rebild Kommune, er helt på linje med sin borgmesterkollega i Esbjerg.

Formændende for Dansk Arbejdsgiverforening og Foreningen af Kommunaldirektører er ligeledes uforstående overfor Karen Stæhrs udmeldinger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078