23948sdkhjf

KMD styrker velfærdsteknologien

KMD har indgået aftale om køb af Rambøll Informatik for at styrke sin position på markedet for velfærdsteknologi og det statslige område. Aftalen understreger KMD’s ambitiøse vækststrategi.
KMD sætter nu streg under virksomhedens ambitioner om at vokse inden for velfærdsteknologi, især på pleje-, sundheds og undervisningsområdet. KMD har netop indgået aftale om køb af Rambøll Informatik, der er en betydelig kapacitet på området. Samtidig får KMD med købet et endnu bedre fodfæste på det statslige marked.

Rambøll Informatik generede i 2010 en omsætning på 259 mio. kr. og har 250 medarbejdere, der overgår til KMD, når handlen er endelig på plads inden for de kommende par måneder.

Vækst på velfærdsteknologi

"Vi er meget tilfredse med opkøbet af Rambøll Informatik. Markedet for velfærdsteknologi vil uden tvivl vokse i de kommende år. Det offentlige har i det seneste år fået et markant fokus på digitalisering af de borgernære serviceområder som eksempelvis pleje-, sundheds- og skoleområdet. Rambøll Informatik har i dag en række løsninger, der er et særdeles glimrende supplement til vores løsninger og ambitioner på området," siger KMD’s administrerende direktør, Lars Monrad-Gylling.

Han fremhæver bl.a. synergien mellem Rambøll Care og KMDs nye løsning Online Omsorg, der netop er præsenteret for markedet, og som skal være med til at digitalisere bl.a. ældreplejen og sundhedsområdet. Rambøll CARE er et digitalt sundhedssystem målrettet sundheds- og omsorgsområdet. Systemet sikrer effektiv styring af aktiviteterne i hjemmepleje, sygepleje og sundhedscentre.

"Samspillet mellem KMD Online Omsorg og Rambøll Care vil give kunderne nogle helt nye muligheder inden for ældre- og sundhedsplejen," siger Lars Monrad-Gylling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062