23948sdkhjf

Nye faglige retningslinjer for visitation

Indenrigs- og sundhedsministeriet har netop offentliggjort de nye faglige retningslinjer for visitation og henvisning for behandling af knæartrose (slidgigt i knæene).
Regeringen og Danske Regioner aftalte i økonomiaftalen for 2011, at der skal ske en skarpere styring og prioritering på sundhedsområdet. Målet er at gennemgå og revidere de faglige retningslinjer og visitationsgrundlaget for en række væsentlige sygdomsområder for at sikre, at det er de rette patienter, der tilbydes operation.

"Jeg er meget tilfreds med, at vi nu har fået nye faglige visitationsretningslinjer for den store gruppe af patienter med slidgigt i knæene. Jeg forventer, at de nye retningslinjer vil være til gavn for patienterne og være med til at sikre, at de rette patienter tilbydes den rette behandling – og ikke mindst, at det er de rigtige patienter, der henvises til operation," siger indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder.

De nye faglige visitationsretningslinjer for knæartrose er udarbejdet af Sundhedsstyrelsen i samarbejde med ledende klinikere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094