23948sdkhjf

2,7 mio. kr. til bedre arbejdsmiljø i Senior

I alt har Senior Service Drift I Vejle Kommune modtaget tilsagn om ca. 2.7 mio. kr. til et forløb, der skal forbedre arbejdsmiljøet.
Arbejdstilsynet har i samarbejdet med Det nationale forskningscenter for arbejdsmiljø udbudt 4 "forebyggelsespakker". En "forebyggelsespakke" er et forud defineret projekt, som guider afdelingen/institutionen igennem et forløb, der forbedrer arbejdsmiljøet. Senior Service Drift har modtaget tilsagn om penge inden for alle 4 forebyggelsespakker.

De fire forebyggelsespakker har følgende overskrifter:

1) Fremtidsværksted: få bedre relationer til borgerne og hinanden.

Et forløb, hvor medarbejderne lærer at bruge metoden fremtidsværkstedet til at skabe bedre relationer til borgerne og hinanden.

2) Arbejdsmiljøsundhedskredse: sæt fokus på nye måder at løse de daglige opgaver.

Et forløb, hvor medarbejderne lærer at bruge arbejdsmiljøsundhedskredse som drivkraft til at gennemføre konkrete forbedringer af arbejdsmiljøet.

3) Kollegial sparring: styrk arbejdet med borgerne og de pårørende.

Et forløb, hvor medarbejderne lærer at bruge metoden kollegial sparring til at styrke arbejdet med vanskelige borgere og pårørende.

4) De tre mest ressourcekrævende borgere: find nye løsninger på de daglige opgaver.

Et forløb, hvor medarbejderne bliver bedre til at håndtere særligt ressourcekrævende borgere og opnår et bedre arbejdsmiljø.

Prioriterer arbejdsmiljøet højt

Forebyggelsespakkerne gennemføres i et samarbejde mellem centrene og distrikterne i Senior Service og konsulenter fra HR-afdelingen i Vejle Kommune.

Anette Styrup Bang, chef for Senior Service Drift, glæder sig over, at det er lykkedes at få tilsagn om penge til i alt 14 enheder.

- Det er dejligt, at vores centre og distrikter prioriterer arbejdsmiljøet højt, og jeg finder projekterne meget spændende siger Anette Styrup Bang. Forebyggelsespakkerne bygger på metoder, hvor det er dokumenteret, at projekterne har en positiv indflydelse på arbejdsmiljøet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063