23948sdkhjf

Guldmann modtager fornem hæderspris

Hjælpemidler: V. Guldmann A/S har fået tildelt Kong Frederik den Niendes Hæderspris for sin eksportindsats
"Kong Frederik den Niendes Hæderspris for fortjenstfuld indsats for dansk eksport" hedder den eksportpris, som blev overrakt den 14. juni til Carsten og Jørgen Guldmann på Kongeskibet Dannebrog af prins Henrik.

Prisen uddeles én gang årligt til virksomheder, der har udvist særlig fremragende indsats til fremme og udvikling af Danmarks eksport af varer og tjenesteydelser. Udover Guldmann modtager også Henning Larsen Architects, Milestone Systems, Carl Hansen og Søn og DAT-Schaub prisen.

I sin tale til prismodtagerne sagde formand for eksportrådet og næstformand i komiteen for Frederik den Niendes Hæderspris, Sten Scheibye bl.a. "Det er glædeligt, at årets prismodtagere har formået at komme igennem krisen med meget høje eksportandele. Selv i hårde tider har virksomhederne forstået at omstille sig og udnytte de globale markedsmuligheder."

Guldmann’s eksportandel er vokset fra 50 pct. i 2003 til 69 pct. i 2009, hvor den primære vækst har været i USA og England.

"Vi er meget glade for den anerkendelse, som hædersprisen er, både for os som virksomhed, men i højere grad skal anerkendelsen tildeles vores medarbejdere, herunder også vores datterselskaber og partnere/distributører. Sidstnævnte udgør et vigtig fundament for vores tilgang til markederne. Vi vil selvfølgelig benytte os af hædersprisen, når vi markedsfører os i udlandet, hvor en pris som denne vægter tungt," siger CEO Carsten Guldmann.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063