23948sdkhjf

Gode råd er ikke altid dyre

Det betaler sig at investere i et godt arbejdsmiljø. Men for små virksomheder er det vigtigt, at arbejdsmiljøet forbedres med små og billige tiltag
Mange virksomheder gennemfører ikke en arbejdspladsvurdering, der fuldt ud opfylder arbejdsmiljølovens krav. De har brug for støtte, men det skal være enkelt og billigt. Det mener direktør og iværksætter Anders Drejer fra den nystartede virksomhed, Arbejdsmiljøgruppen.

“Vi vil vise især de små virksomheder, hvordan man laver en god APV. Vi skal også minde om, at den er lovpligtig og er en fortløbende proces. Men allervigtigst er det at understrege, at der ikke er nogen modsætning mellem et godt arbejdsmiljø og en effektiv virksomhedsdrift. Tværtimod hvis du indretter din arbejdsplads, så arbejdsoperationerne og arbejdsgangen bliver nemmere, så slår du to fluer med et smæk. Og inderst inde ved vi jo godt, at glade og tilfredse medarbejdere arbejder mere effektivt."

Arbejdsmiljøgruppen består af et stort netværk af specialister, der dækker områder som ergonomi, kemi, psykisk arbejdsmiljø, jura, støj, maskiner mv. Arbejdsmiljøgruppen tilbyder virksomhederne assistance med at gennemgå arbejdsmiljøet fra A-z, så det opfylder Arbejdstilsynets krav - og gerne mere til.

“Vores ansatte har alle sammen mange års erfaring i Arbejdstilsynet eller BST. Derfor kan vi give solid rådgivning, når det drejer sig om fortolkningen af arbejdsmiljølovgivningen. Vi kan fortælle, hvilke minimumskrav der er, og vi kan rådgive virksomhederne i, hvordan de kan skabe det mest optimale arbejdsmiljø," siger Anders Drejer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062