23948sdkhjf

Vikarbureau ind i tre kommuner

Udbud: Bemandingskompagniet Aps fra København vandt udbuddet i Slagelse, Holbæk og Odsherred
Odsherred Kommune har sammen med andre sjællandske kommuner haft vikarydelser i udbud og sparer et millionbeløb over de næste fire år, oplyser kommunen.

Det første større udbud af kommunale serviceydelser viser sig at give en pæn gevinst i form af en halv mio. kr. i årlig besparelse over de næste fire år, og kommunen er i fuld gang med fortsat optimering af udbud af indkøb og serviceydelser for at få den bedste kvalitet til den billigste pris.

Odsherred Kommune købte i 2009 vikarydelser fra private leverandører for små fire mio. kr. Den udgift ønskede ældreområdet at nedbringe, og brugen af egne vikarer blev derfor øget.

Eksterne vikarbureauer kan imidlertid ikke helt undgås. Og for at sikre de bedste priser på disse ydelser har kommunens nye indkøbskontor i samarbejde med indkøbsfællesskabet for sjællandske kommuner gennemført et udbud af vikarydelserne med Holbæk kommune som tovholder.

Udbuddet vil medføre en besparelse i million-klassen over de næste fire år. Ved uændret forbrug i forhold til 2009 vil Odsherred Kommune spare cirka en halv mio. kr. om året gennem den nye kontrakt med Bemandingskompagniet Aps.

Bemandingskompagniet Aps vandt udbuddet i Slagelse, Holbæk og Odsherred i konkurrence med 15 andre leverandører. Kontrakten starter 1. august 2010 og løber i fire år. Kommunens forbrug af vikarydelser på plejeområdet vil i denne periode udelukkende ske via Bemandingskompagniet Aps.

Indkøbskontoret arbejder også med at opnå besparelser på andre indkøb af varer og tjenesteydelser, bl.a. er indkøbskontoret netop ved at påbegynde arbejdet med at udbyde kørselen til kommunens daghjem.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078