23948sdkhjf

Verdenspremiere i Danmark

Verdens første crash-testede 6-vejs bilsædeunderdel har premiere i Danmark
Mange danske handicappede bilister anvender en 6-vejs-konsol for at flytte sig let og hurtigt fra kørestolen til førerpladsen eller passagersædet. Frem til i dag har der ikke eksisteret nogen trafiksikker 6-vejs-konsol.

Men på årets Health & Rehab messe i Bella Center kunne den svenske virksomhed Autoadapt præsentere verdens første crashtestede 6-vejs bilsædeunderdel.

Autoadapt har et verdensry for sine sikkerhedstestede tilpasningsløsninger til handicapbiler. Man har forstået handicappede bilisters behov for at kunne køre trafiksikkert i bilen – også med en 6-vejs-konsol.

Autoadapt har udviklet sin egen 6-vejs-konsol, som er den første crashsikre 6-vejs-konsol på verdensmarkedet.

“Nu kan en handicappet bilist endelig køre bil lige så sikkert som alle andre," siger Harald Freytag, markedschef på Autoadapt, Europas største biltilpasningsvirksomhed med forretningsidéen at bistå mennesker med funktionshandicap og ældre personer med bevægelseshandiap. Et stort plus er, at Autoadapts 6-vejs-konsol har en gamache over løfteunderstellet. Så kan ingen børn eller medpassagerer komme i klemme, når 6-vejs-konsollen bevæger sig op eller ned. Autoadapt er de eneste på markedet med en klemsikring på en 6-vejs-konsol.

Konsollen er oplagt at kombinere med en lift. Hermed kommer bilisten nemt fra jorden til rattet. Fleksibiliteten for Autoadapts 6-vejs-konsol betyder også bedre muligheder for montering sammen med bilens originalsæde eller med meget forskellige typer sæder, f.eks. Recaro-sæder.

Autoadapts produkter forhandles herhjemme af Langhøj Autoindretning APS og Handi Mobil.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095