23948sdkhjf

Forcerer dørtrin som et andet bæltekøretøj

Super-rollator: Et af årets nye innovative hjælpemidler
Ved til stadighed at besøge en række messer og udstillinger rundt om i verden er det lykkedes for den lille dynamiske virksomhed, Kronborg Care, at frembringe et unikt produkt: En nyudviklet rollator, som er lidt ud over det sædvanlige.

Rollatoren Mobiane lev vist for første gang i år på en større rehab messe i Tyskland. Og senest på Health & Rehab i Bella Center i maj, hvor den var blandt de indstillede produkter til nomineringen af årerts hjælpemiddel.

Rollatoren har vakt stor opmærksomhed, da den har et helt nyt hjulsystem, som gør det muligt at forcere mindre forhindringer, stort set uden det opdages af brugeren.

Rollatoren, der har en udformning og anvendelighed, der længe har stået på mange brugeres ønskeseddel, kan forcere dørtrin, mindre forhindringer og kantstene, helt op til fem cm. Forhjulenes konstruktion giver samtidig rollatoreren en meget lille vende-radius, og den er konstrueret således, at den maximale bredde på 58 cm sikrer, at den kan komme igennem alle døråbninger, også indendørs.

Rollatoreren er udviklet og gennemtestet i Tyskland, hvor man har lagt meget vægt på stabilitet og anvendelighed.

Bremse i begge sider

En af de nye ideer ved konstruktionen er, at man har mulighed for at låse eller bremse rollatoren både med venstre og/eller højre hånd. Rollatoreren vil altid på grund af udvekslingen af muskelkraften, uanset hvor svag den måtte være, bremse lige meget på begge hjul. Herved undgår brugeren at huske at bremse i begge sider.

Rollatoren er selvfølgelig sammenklappelig og fylder herefter kun 30 cm. - i bilen eller i hjemmet. Vægten er små 10 kg. Den er forsynet med et blødt og behageligt hvile sæde. Af andre fordele kan nævnes de trinløse justerbare ergonomiske håndtag, lige som rollatoren er forsynet med en stor, rummelig indkøbstaske.

“Vi er stolte af produktet og af at kunne leve op til egen målsætning om at levere et kvalitets produkt, der imødekommer individuelle krav og behov, så brugeren får en tilfredsstillende og holdbar løsning," siger direktør Louise Kronborg.

Kronborg Care er i dag nok mest kendt for sine letvægtsramper i glasfiber og Ganymed albuestokke, som er specielt tilpassede kvalitetsprodukter.

Nærmere oplysning på www.kronborg-care.dk

eller tlf. 40 30 60 45.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.073