23948sdkhjf

Pædofilsag: Pædagogen er uskyldig!

Sagen om en eventuel seksuel krænkelse i en børnehave i Silkeborg Kommune er nu afsluttet. Politiet har efter undersøgelser besluttet ikke at rejse tiltale. Den berørte medarbejder kan genoptage sit arbejde, men har ønsket at få tilbudt anden stilling i kommunen.

 

Sagen er afsluttet

I forlængelse af en underretning og efterfølgende undersøgelser ved politiet af eventuelle seksuelle krænkelser i en børnehave i Silkeborg, er sagen nu afsluttet.

Politiet har besluttet, at der ikke kan rejses nogen form for sigtelse mod en medarbejder, som har været central i sagen.

På den baggrund er Silkeborg Kommune ikke i tvivl: Den eneste løsning som kan begrundes rimeligt personalepolitisk og ansættelsesmæssigt er, at medarbejderen snarest muligt genoptager sit arbejde i børnehaven.

 

Alligevel ikke tillid til pædagogen

I den konkrete sag har medarbejderen imidlertid ønsket sig overflyttet til anden stilling som pædagog i Silkeborg Kommune.

Medarbejderen begrunder sit ønske med, at han på grund af private henvendelser har formodning for, at andre med tilknytning til børnehaven, ikke vil reagere i tillid til politiets undersøgelse - men mere følelsesmæssigt på grundlag af rygter og frygt.

Det er en situation han ikke ønsker hverken at nære eller at deltage i ved at vende tilbage til sit job i børnehaven.

Silkeborg Kommune støtter også her helt og fuldt sin medarbejder og har derfor tilbudt ham en anden stilling i kommunen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065